Köpvillkor

Leverans
Leveranstid är 1-3 dagar för lagervaror.
Beställningsvaror 2-4 veckor.

Allmäna villkor
Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten att prisändra utan föregående avisering. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och att dina personuppgifter registreras i vårt kundregister. De kunduppgifter som du registrerar kan vi komma att använda i nyhetsbrev och kampanjerbjudanden. Du har alltid möjlighet att avböja fortsatt information från oss. Genom att handla hos oss accepterar du våra villkor.

Returrätt
Du har enligt distanshandelslagen 14 dagars full returrätt på dina varor. Vi står ej för fraktkostnaden vid returer. Varan skall returneras i obruten förpackning, dvs du kan ej öppna kartongen och använda varan. Vid bruten förpackning kan vi inte acceptera returen. Vänligen skicka ett mail till oss innan du skickar returen, tobias@woodworking.se. I mailet skall du uppge ordernumret och vilken vara det är du vill returnera (om det finns fler än en vara i ordern). Vi kommer att återkomma med ett returnummer att märka din vara med samt adressuppgifter dit returen ska skickas. Fraktavgifter återbetalas ej och vid returer är kunden ansvarig om varan skadas eller kommer bort vid transport från kunden till av oss anvisad mottagare.

Reklamationer
Om du får en vara som är trasig vid leverans måste detta reklameras till oss direkt. Du kommer då att få vidare instruktioner av oss. Du har 7 dagar på dig att meddela oss om att du vill returnera er vara. Skulle din vara ha skador vid ankomsten vill vi att du reklamerar detta till oss omedelbart. Då ersätter vi med ny vara förutsatt att den fortfarande finns i sortimentet. Om paketet är trasigt när du hämtar det på Posten ska du reklamera direkt till Posten. Lös då inte ut paketet. Om paketet du returnerat inte når oss så ska detta reklameras hos Posten. Spara därför kvittot på försändelsen vid returer.

Outlösta paket
För paket som inte löses ut hos posten gäller följande: Paketet skickas i retur till oss och vi förbehåller oss rätten att debitera dig de kostnader som belastats oss för hanteringen av det outlösta paketet. För närvarande debiteras du med 300 SEK. Tänk på att om ni ångrar köpet, så är det billigare att skicka paketet i retur istället för att inte hämta ut paketet.

Falska beställningar
Det är förbjudet att använda falska uppgifter vid beställning. Vid alla registreringar registreras IP-numret och vi går vidare med ärendet vid behov.

Leveransförseningar
Vi ersätter inte direkt eller indirekt skada som vållats av att vi levererar senare än vad som avtalats.

Övrigt
Om det är någon produkt du gärna skulle se i sortimentet, eller om du har frågor eller synpunkter på sajten, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi på woodworking.se är mycket intresserade av dina idéer och förslag på förbättringar.

Företagsinformation
Woodworking ligger i Tyresö en mil utanför Stockholm.