Rea!

CRB7 MK3 Universalbas/fräsfot

1045kr 945kr inkl.moms

Förvandla din handöverfräs till ett multiverktyg med 7 olika funktioner. Förutom att göra det möjligt att arbeta med fantastik pression, så ökar CRB7 din fräs stabilitet och säkerhet. Och alla inställningarna gör du enkelt på nolltid! De medföljande justerbara monteringsstängerna gör CRB7 kompatibel med nästan alla handöverfräsar som säljs på marknaden idag!

Universalbasen/fräsfoten kan konfigureras för att fräsa bågar, små och stora cirklar, och båda centrerad och förskjutna  tapphål. För kantfräsning, håller du fräsfoten enkelt och bekvämt på plats med hjälp av det medföljande handtaget/knoppen eller helt platt mot arbetsstycket. Den har också ett tippskydd som effektivt hindrar fräsen från att tippa.

Du kan tillverka jiggar som utför samma jobb, men de kommer inte att vara lika enkla och smidiga at ställa in och justera. CRB7 glider smidigt på rälsen som du fäster i fräsen, och möjliggör mikrojusteringar på ett kick. Allt detta gör CRB7 MK3 ett otroligt mångsidigt och bra tillbehör för din fräs, speciellt om du hellre vill jobba med annat än att tillverka en massa jiggar 😉

Slut i lager

Artikelnr: CRB7MK3 Kategorier: ,

Du gillar kanske också…