Incra 48″ Miter Channel (1220mm)

415kr inkl.moms

Nu kan du enkelt installera en Miter Channel i ditt fräsbord, eller varför inte i din arbetsbänk, eller i någon av dina jiggar eller slädar. Kanske funderar du på att bygga ett utmatningsbord till din bordssåg, där du vill fälla in ett par? Listan går att göra lång, oavsett projekt så får du maximal flexibilitet och precision om du inkluderar miter channels. Passar alla Incras Miter Gauges och Miter Sliders samt Incras Jiggar.

Miter Channel längd 1220mm (48″).
Installation bredd 29mm (1 1/8″) och djup 13mm (1/2″).
Innermått (bredd x höjd) 19,3mm (3/8″) x 10,1mm (3/4″).

Slut i lager

Artikelnr: MITERCHANNEL48 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Fungerar med Incras Miter Sliders och Incras Miter Gauges, eller vilken annan produkt som mäter 19,3mm x 10,1mm (3/8″ x 3/4″). Du monterar den lätt med de för borrade hålen och medföljande skruvarna.

Den är tillverkar i hård anodiserad aluminium för att får hög hållbarhet.
MiterChannel Monterad I de flesta fall är en “infälld” montering att föredra, att man helt enkelt fräser ett spår som skenan passar perfekt i. Men de kan också finnas fall då det är bättre att montera den uppe ovan på arbetsytan. Se exempel på monteringsalternativ här nedan.

incra-miter-channel
Infälld/spår:
Fräs ett 29mm (1 1/8) brett och 13mm (1/2″) djupt spår i arbetsytan som passa Incras Miter Channel. När den sedan installeras, bör skenan sitta något under ytan av bordet. Fäst med medföljande skruvar.

Miter Channel Montering

Ytmontering ovanpå:
Använd de medföljande skruvarna och montera den ovanpå din arbetsyta. Som sagt så kan detta sätt vara att föredra i vissa fall, då det kanske underlättar för dig och hur du är van att arbeta.

Miter Channel Montering 2

Uppbyggnad:
Använd 13mm (1/2″) trä eller liknande för att bygga upp runt omkring din Miter Channel. För att på så sätt skapa en infälld montering. Kan vara ett alternativ om man inte äger eller vill fräsa en skåra.

Du gillar kanske också…